Κοπή βασιλόπιτας από την Νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ.

Παρουσία του πρόεδρου Γιώργου Καρατζαφέρη πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Καλλιρρόης 48, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019.

Ο πρόεδρος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Κόμματος κ. Νικόλαο Σαλαβράκο έδωνε το δυναμικό ξεκίνημα του κόμματος τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις Ευρωεκλογές που έρχονται σύντομα.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος θα είναι ένα ευρωφηφοδέλτιο φρέσκο και νεανικό . Αναφέρθηκε στην άνοδο του κόμματος το τελευταίο διάστημα και στην προσθήκη νέων στελεχών και προσώπων . Τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι προσπάθειες για το συνοικέσιο του κόμματος με την Νέα Δημοκρατία στέφθηκαν με αποτυχία καθώς  οι διαφορές είναι τεράστιες.  Σε αντίθεση με τον Σύριζα που είναι πάρα πολύ κοντά αφού  ΝΔ και Σύριζα  ψήφισαν παρέα τα ψηφίσματα  για τον γάμο των Ομοφυλόφιλων , το Τζαμί , τους μετανάστες κ.τ.λ.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Γραμματέας Κεντρικής επιτροπής Φώτης Χαρίτος , ο Γενικός Διευθυντής και γραμματέας  Οργανωτικού κ. Γιώργος Κρικόπουλος, Ο Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Σωτήρης Μαντουβάνος  , η αναπληρωτής Γραμματέας Μαρία Σαμαρά , ο Γραμματέας Ιδεολογικού Απόστολος Φρουτσάκος, ο πρόεδρος της νομαρχιακής Πειραιά Δημήτρης Φωτινιάς και ο Πάνος Χατζηγεωργιάδης γραμματέας Πολιτισμού.

Το φλουρί να αναφέρουμε πως έπεσε στον μικρότερο της παρέας τον Νίκο ο οποίος είναι 2 ετών.